Op jumpersquats en meer...

Terwijl je mijn „twee kanten aan elk verhaal” t-shirt draagt (of sportvest, afhankelijk van) - iets dat de meerderheid van de wereld echt moet leren, d.w.z. luister EERST naar BEIDE kanten voordat je je haastte om te oordelen, te prijzen, te veroordelen enz. - zie je de twee kanten van het jumper squat-verhaal - je zou me zelfs kunnen zien vallen, of bijna terwijl ik een GEAVANCEERDE „circulaire jumper” squats-beweging doe, ben ik van plan Squat 101 hehe in te zetten - maar dat heb ik achtergelaten IN de video die ik zojuist heb gemaakt op jumper squats.

Dat klopt, ik liet mijn blunder daar achter - hoewel als ik dit doe zoals ik lesgeef, zelfs veel van jullie gevorderde jongens niet alleen omvallen - maar ze niet in staat zijn om ze in de juiste cadans te doen.

IN 0 Excuses Fitness draag ik een hele video op aan squats, terecht - maar de trainingsvideo was pushup zwaar - periode.

Dat is natuurlijk prima. De grote hond van fitness - pushups - zo goed behandeld in het bovenstaande boek en Pushup Central!!

Maar squats zijn essentiële vrienden.

Niets werkt het lichaam zoals squats doen - periode.

Ik heb het al die tijd gezegd, ik zal het nog een keer zeggen - als je niet hurkt, en dat niet regelmatig doet, niet alle varianten doet enz. - ben je niet echt aan het trainen, periode.

En Raisel - zoals je misschien hebt gemerkt - stelde me laatst een paar interessante vragen!

Sommige heel interessant inderdaad, hehe.

Sommige even zo, en NUTTIG (in de context van het boek).

Ik hou van mensen die aandacht besteden aan detail.

Hij stuurde ook enkele video's op de jumper squat die OK waren, maar niet perfect in termen van de „hoe ze ze te doen” - maar aangezien ik er geen eigen video op had - heb ik daar niets videogewijs genoemd.

Vandaag, aan het einde van 300 squats in gloeiend heet 110 plus weer (ik zie er half dood uit in de video) - besloot ik een geïmproviseerde video te maken.

Verlichting is waardeloos, het geluid - nou ja, dus.

Zelfs mijn normaal beroemde „sardonische” glimlach is er niet helemaal, hehe.

Maar het vest wel!

En de squats zijn dat wel.

En ik geloof dat deze video, vooral tegen het einde, redelijk goed werk doet door uit te leggen hoe je de jumpers moet doen, juiste cadans, voetpositionering, hoeveel je moet springen, enzovoort...

Bekijk het hier.

Geniet ervan!

Beste,

Rahul Mookerjee

PS - GEDETAILLEERDE video's over alles in het 0 Excuses Fitness System - pak het NU.